Аз съм най-щастливата жена,
даже никой да не вярва, че е истина.
Имам най-желаната съдба
и туптят за мен сърца най-чисти.
Аз съм най-щастливото момиче.
Мене святи хора ме заченаха
и научиха ме да обичам,
и направиха човек от мене.
Аз съм най-щастливата жена.
Взе ме най-добрия ми приятел
и сега съм най-мечтаната звезда,
та дори и за единствен мой мечтател.
Имам най прекрасните деца.
Че пристрастна съм - приемам обвинения,
но за мен най-вярно е това.
Мои са най-сладките вълнения.
Аз съм най-прекрасното знамение,
та дори и само в мойта къща.
Аз съм най-доброто вдъхновение.
Любовта хилядократно ми се връща.
Аз съм най-дарената жена,
от усмивки и ръчички, меко гушната.
Аз съм най-наистина една,
като „Мамо!" тихо ми прошушнат.
Аз съм най-щастливия човек,
че вървейки през живота и земята,
по трънливи, криволичещи пътеки,
все ме пази мисъл на приятел.
Аз съм най-щастливата жена
и от уроки не се страхувам.
Откровено!!! си признавам! От душа
благодарна съм, че съществувам.
© Цвети Пеева Всички права запазени
Браво, Цвети!