Щастлива...!!!
Няма как да си сама
щом си хубава жена
Супер вариaнти имаш
който искаш си избираш
Няма логика във любовта
и ти си пример за това
Щастлива си сега личи
браво! за друго не мисли
Мнението за живота си е лично
и ти раздаваш се отлично
Останалите сили събери
на съдбата си благодари
Лесно ти е да решиш
трудно е да не сгрешиш
Поредния оставяш
да не би да се проваляш?
Грешките ти са опасни
изневерите са страстни
Помисли какво си причинила
справедливо ли си наранила?
Любовта когато си отива
трудно е да си щастлива
Не можеш времето да спреш
постепенно ще го разбереш
Изгряват млади хубавици
те са новите кралици
Твоето щастие събират
и пред нищо не се спират...
Още ли си хубава жена?
Да не си останала сама?
Вечно ли ще си красива...?
Надявам се да си щастлива...!!!
-intercontak-
© Иво Христов Всички права запазени
"...справедливо ли си наранила ....."
няма такъв филм, може би само в исляма, иначе си описал точно това поведение