Oct 20, 2010, 9:12 AM

Щастлива...!!! 

  Poetry » Love
1063 0 1

       Щастлива...!!!                                                                          

Няма как да си сама                             

щом си хубава жена                         

Супер вариaнти имаш                             

който искаш си избираш                                                                        

Няма логика във любовта                         

и ти си пример за това                          

Щастлива си сега личи                  

браво! за друго не мисли                                                                        

Мнението за живота си е лично                  

и ти раздаваш се отлично                        

Останалите сили събери                          

на съдбата си благодари                                                                     

Лесно ти е да решиш                            

трудно е да не сгрешиш                          

Поредния оставяш                               

да не би да се проваляш?                                                            

Грешките ти са опасни                          

изневерите са страстни                            

Помисли какво си причинила                      

справедливо ли си наранила?                                                        

Любовта когато си отива                         

трудно е да си щастлива                     

Не можеш времето да спреш                        

постепенно ще го разбереш                                                                      

Изгряват млади хубавици                         

те са новите кралици                            

Твоето щастие събират                          

и пред нищо не се спират...                                                                  

Още ли си хубава жена?                   

Да не си останала сама?                       

Вечно ли ще си красива...?

Надявам се да си щастлива...!!!

             

              -intercontak-                                                  

© Иво Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.

  • "...справедливо ли си наранила ....."
    няма такъв филм, може би само в исляма, иначе си описал точно това поведение
Random works
: ??:??