5.10.2024 г., 9:19 ч.  

Щастлива есен 

  Поезия
68 1 2

Как есен сля се любовта

в една възторжена поема

и в слънчев миг към теб летя,

от твойта нежност да си взема,

 

най-къдрав огън да усетя,

в най-влюбен поглед да потичам,

със стих си есенен преплетен,

възторг си – влюбен и обичан.

© Милена Френкева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Есента - сезон на равносметка, сезон на мъдрост, сезон на тъжна красота »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??