30.11.2007 г., 10:43 ч.

Щастлива с Бога 

  Поезия
1274 0 25
               Щастлива с Бога

Колко малко трябва, за да съм щастлива
и сърцето ми лудо да бие,
радостта ми тъгата да скрива
и над мен като воал да се вие.

Една прегръдка и свежа усмивка,
тих повик, желан и шептящ,
дъх топъл и нежна милувка –
буен пламък, горещ и искрящ.

А когато и Бог е със мен
и волята Негова - мъдра,
безкрайно щастлив е моят ден,
щом Бог е в сърцето ми, вътре.

Щом делата ми Той направлява
и с ръката си Своя ме води
към реката пречистваща, бяла,
аз щастлива съм с Негова помощ.

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??