Щастливата жена по усмивката ще я познаеш,
като слънце изгряло в утринта,
блести със своята омайност,
а погледът излъчва доброта.
Щастливата жена се смее без причина,
и навярно някой луда ще я нарече,
но тя живее в свой прекрасен свят,
в него самотата и тъгата са и враг.
Щастливата жена е волна като птица
и истински обичана е тя,
животът ù е с полъх на цветя
и притежава безкрайна красота.
ПП
Бъди винаги моята усмивка,
обичай ме, няма нищо по-хубаво от това,
да се чувствам желана и обичана жена!!!
© Велина Всички права запазени