Mar 31, 2014, 12:46 AM

Щастливата жена 

  Poetry » Other
657 0 1

Щастливата жена по усмивката ще я познаеш,

като слънце изгряло в утринта,

блести със своята омайност,

а погледът излъчва доброта.

 

Щастливата жена се смее без причина,

и навярно някой луда ще я нарече,

но тя живее в свой прекрасен свят,

в него самотата и тъгата са и враг.

 

Щастливата жена е волна като птица

и истински обичана е тя,

животът ù е с полъх на цветя

и притежава безкрайна красота.

 

 

ПП

Бъди винаги моята усмивка,

обичай ме, няма нищо по-хубаво от това,

да се чувствам желана и обичана жена!!!

 

 

 

 

 

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добре казано Поздрав Велина!
Random works
: ??:??