9.12.2019 г., 1:10 ч.  

Щастливи празници 

  Поезия
462 0 0

 

 

Щастлива Коледа и Нова Година,

слънце и усмивки нека има,

бяла обич да звъни в душата,

волен полет да радва крилата.

Да сбъдне всеки своята мечта,

да няма болка, да няма тъга,
само щастие, любов и доброта,
да царуват в нашите сърца. 

Нека протегнем без страх ръката,

нека отключим на 2021 година вратата,

и кажем "Добре дошла!" на съдбата.
Нова Година, нов късмет,
да дари дните ни с хляб от мед,
да изсуши мокрите ни криле,
да усмихнем и най-тъжното небе.
Ново начало в нас да изгрее,
сбъдване в живота ни да запее,
бяло слънце в очите да блести,
да победи всички черни облаци.

Нека забравим минали злини,

да  простим и непростими вини,

нова страница в живота да отворим,

в старата несполуките да затворим,

с добри дела щастието си да градим,

под камък лошия късмет да приспим.
Бяла истина да ни сочи верния път,
да бъдем себе си на всеки кръстопът,

с достойни дела да вървим все напред,

през следващите триста шесдесет и пет,

да сме живи, здрави, винаги засмени,

с късмет щастлив от Бог благословени.

© Кръстина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??