6.08.2007 г., 16:12 ч.

Щастливи заедно 

  Поезия » Любовна
3788 0 5
Навън тъжно и мрачно е.
Дъждът вали ли, вали
и само твойта усмивка
ме топли в студените дни.

Очите ти - бисери,
за мен те са звезди
и водят ме, показват ми
пътя, по който вървим.

Ръцете ни, сплетени,
те по-силни са от преди,
те пазят любовта в душите ни
от чуждите зли очи.

А както само погледът ми
поражда усмивка на твойто лице,
то така завинаги
ти ще бъдеш в мойто сърце.

Ако любовта е пътека
между твоето и моето сърце,
нека не бързаме, а вървим полека
към светлото бъдеще, мое момче!

Нека подклаждаме пламъка
и нека огънят гори,
и нека бъдем вечно влюбени,
щастливи, само двамата, заедно - АЗ И ТИ!

© Вили Мотовили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бъдете щастливи завинаги заедно....
  • Браво,мила!
    Много хубав стих!
    Поздрав и прегръдка!
  • Мерси много за коментарите
  • Хубаво стихотворение!Но нямва как да е иначе,щом описва такова хубаво нещо-двама заедно по пътя на любовта!
  • Бъдете щастливи заедно!!!
    Поздрави Вили!
Предложения
: ??:??