29.06.2009 г., 17:46 ч.

Щастливият ми ден 

  Поезия » Любовна
617 0 10

Щастливият ми ден

 

 

Блестящ венец от слънчеви лъчи,

с цветя уханни вплетени във него,

на наш`та среща ти ми подари

и чудна песен се разнесе над полето.

 

Тази песен с текст е всеизвестен –

във нея ангелчета пеят за любов,

а ние двамата прегърнати, щастливи,

се наслаждавахме на този благослов.

 

Не искам тези мигове да свършват!

Прекрасно е, когато съм със теб!

Дано и ти със мен си тъй щастлива,

както аз се чувствам днес със теб!

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??