21.11.2007 г., 19:58 ч.

Ще 

  Поезия
837 0 4
Ще вървя напред по нереалния си път.
Дори да бъде дълъг, напред ще вървя.
Не мога да остана тук.
Не мога да остана тук. Така.

Не искам да живееш в моите лъжи.
Ще намеря отговорите сама.
С всяка целувка те връщам назад
и не спирам, не мога да спра.

Наранявам те със всеки поглед.
Дори да не искам, тебе виня.
Прегръщам те, изгубвам се, не смея,
затова ще търся отговорите сама.

Разбърках живота ти и те обърках.
Прекрасно мълчах и знаех това.
В миналото виждам само обвинения,
затова напред сама ще вървя.

Ще докосвам устните ти всяка вечер,
ще те чакам да ме хванеш за ръка.
Ще сънувам чаени листенца
и сама напред ще вървя.

© Гюлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??