31.08.2007 г., 18:22 ч.

Ще  

  Поезия
470 0 2
Ще те помня винаги,
унесен, тъй далечен,замечтан.
Ще те нося в мечтите си,
толкоз нежен, на моменти неразбран.

Ще извайвам в сънищата твоя лик,
ще зова в самотата името ти с вик.
Ще те любя до полуда и до грях,
ще те мразя силно - пак и пак.

© Гергана Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??