Aug 31, 2007, 6:22 PM

Ще  

  Poetry
496 0 2
Ще те помня винаги,
унесен, тъй далечен,замечтан.
Ще те нося в мечтите си,
толкоз нежен, на моменти неразбран.

Ще извайвам в сънищата твоя лик,
ще зова в самотата името ти с вик.
Ще те любя до полуда и до грях,
ще те мразя силно - пак и пак.

© Гергана Бояджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??