Ще ме завършиш ли?
Детайлно и красиво...
Ще ме премесиш ли?
Ще вмъкнеш ли абзац?
Бяса у мен ще разбереш ли...
или ще ме зачеркнеш в яд?
Ще се прелея в теб,
а после...
ще се изсипя в чаша с много лед.
Ще бъда сладка и тръпчива.
Ще те отмъкна надалеч...
* * *
© Искра Радева Николова Всички права запазени