Aug 13, 2010, 12:28 PM

Ще... 

  Poetry » Other
637 0 11

Ще ме завършиш ли?

   Детайлно и красиво...

      Ще ме премесиш ли?

          Ще вмъкнеш ли абзац?

             Бяса у мен ще разбереш ли...

               или ще ме зачеркнеш  в яд?


              Ще се прелея в теб,

                           а после...

                       ще се изсипя в чаша с много лед.

                           Ще бъда сладка и тръпчива.

                                    Ще те отмъкна надалеч...


                                                  *  *  *

© Искра Радева Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??