11.11.2008 г., 16:21 ч.

Ще бъда... 

  Поезия » Любовна
594 1 1
Ще ти дам всичко, което искаш.
Ще бъда нежна и добра.
Ще бъда тази, заради която не можеш да заспиваш,
ще бъда всякаква за теб жена.

Ще бъда слънце в зимен ден,
ще бъда гръм посред ясно небе.
И когато наситиш се на мен,
ще сменя аз своето лице.

Ще бъда трудна, ще бъда лесна.
Ще се отричаш и кълнеш в моята душа.
И когато ме заобичаш, аз ще изчезна,
за да оставя белег в твоята душа.

Ще направя всичко, за да ме запомниш...
ще бъда кучка и най-коварната жена.
И когато за мен една сълза отрониш,
ще стана кротка в любовта.

Ще бъда капка вода в пустиня,
ще бъда вятърът през есента.
За да мога до теб аз да стигна,
за да остана единствената ти жена.

© Красимира Бакалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??