22.10.2007 г., 22:09 ч.

Ще бъда 

  Поезия
761 0 5
 

Ще бъда

 

 

Аз ще бъда пламък,

изгаси ме, ако можеш!

Аз ще бъда бързей,

спри ме, ако можеш.

Ще бъда цвете, обляно в слънчеви лъчи

от твоите погледи,

откъсни ме, ако можеш.

Така ще бъда поне миг в твоите ръце,

поне миг близо до твоето сърце.

И ще умра щастлива,

че съм била някога красива

                                                        за теб, слънце мое!

© Веселина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??