Ще бъда…
Ще бъда любовта, която те докосва,
ще бъда утрото на твоя ден,
сълза от обич – искрена, красива, нежна,
във песен звучна твой любим рефрен.
Ще бъда слънцето, което се усмихва
и дава радост, светлина, живот,
ще бъда блясъка на твоята надежда
и щастие под този небосвод.
Ще бъда болката в очите ти любими
и трепета на идващата нощ,
ще бъда всички спомени незабравими,
окъпани във лунния разкош.
Ще бъда твоето желание във синьо –
с цвета, събудил морските вълни,
защото всяко чувство в мен красиво
се ражда първо в твоите очи.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени