12.09.2006 г., 17:06 ч.

ЩЕ БЪДА ДЪЖД 

  Поезия
753 0 4
Дъжд


Ще се кача на облаците

и като капки ще се спусна пак,

за да измия грижите, натрупали се,

във най-любимите на този свят.


Жена, деца, приятели, родители и близки!

Прекрасното в живота чуйте, искрени и чисти!

Момченцето с цигулката на сцената вибрира,

от попрището във мъглата бавно си отива...



ЧАР.....13.09.06

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??