Ще бъда в бяло, застанала до теб
и ще те гледам с грейнали очи.
Ще се усмихвам, че ставам твоя в този час
и завинаги сливаме в едно нашите две сърца.
Бог събра две половини и ги сля в едно
и разбрах, че ти си мъжът за мен роден,
че аз съм жената на твоето сърце -
от този миг и във вечността...
16.01.2021 г./ 20:33 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Всички права запазени