19.03.2017 г., 23:19 ч.

Ще бъда в черно 

  Поезия » Любовна
851 1 1

Ще бъда твоят нежен глас,

глас тих.. Глас на демон. 

Ще бъда твоят сладък грях..

Ще бъда твоята жена в черно. 

 

Няма да можеш без мен, знай, 

щом погледнеш очите ми, сгрешил си.

Ще попаднеш в моя сладък капан,

ще искаш да се измъкнеш, но ще бъде късно.

 

Аз ще бягам от теб, но ти ще останеш. 

Ще искаш отново да докоснеш косите ми.

Ще търсиш изход, ще искаш да си тръгнеш,

но ще оставаш всеки път, погледнеш ли очите ми.

 

Ще ме виждаш като ангел, с цвят бял,

като най-красивата и нежна жена,

но аз просто ще съм жената в черно,

която бавно и неусетно ще те бутне в пропастта. 

 

© Шери Назми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??