22.02.2007 г., 9:12 ч.

Ще бъдеш ли мой приятел? 

  Поезия
1316 1 2
Ако утре тръгна по пътища прашни,
през мъгли, ветрове и бури страшни,
ще бъдеш ли мой приятел верен,
ще делиш ли с мен този път черен?

И какво ли накрая ще ни чака,
там, де нашия часовник тиктака?
Дали ще е радост или люти сълзи,
сива мъгла или светли лъчи?

Няма значение утрешният ден,
стига само ти да си до мен,
да чувствам твойта топлина
и да зная, че не съм сама!

© Насето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??