28.06.2008 г., 10:46 ч.

Ще бързам... 

  Поезия » Любовна
669 0 16

                    Ще бързам...

Когато бързаш да си тръгнеш уморен...
и стъпките ти плахо се проточат...
когато стане мрак във моя ден...
ръцете ти към мен ще сочат...

Когато ти склониш глава,
а клепките ти се отпуснат бавно...
когато ще пристъпвам... във съня...
и обичта ми няма да е с давност...

Една любов ще бъдеш ти!...
И в другия живот опустошена...
ще бързам пътя да ти пресека,
преди да станеш... нечия мишена!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??