26.03.2005 г., 22:07 ч.

Ще дойда 

  Поезия
1346 0 2

Ще дойда,когато си сам,
ще виждаш само сянка,
но аз ще бъда там,
силует ще бъде моята осанка!!!

Ще дойда аз тогава,
когато налегне те тъгата,
ще си спомниш, че била съм права,
че много боли самотата!!!

Ще дойда,ще усетиш мойта плът,
но аз ще отмина, ще си тръгна,
болка ще гори в твойта гръд
от страха, че няма да се върна!!!

Ще дойда, когато най-много те боли,
не се страхувай, ще се върна,
защото любовта за мен си ти,
ще бъда там, за да те прегърна,
за да  да отпия с устни твоите сълзи!!!

Ще дойда, когато си сам,
нищо, че ме остави, за да бъдеш с нея,
ще дойда, ще бъда там,
да плача с теб и да се смея!!!

© Черната Далия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??