11.01.2020 г., 19:29 ч.

Ще дойда 

  Поезия
515 0 3

Ще дойда при теб, 

когато във въглени търсиш жарава, 

когато няма кого да прегърнеш

и видиш, как вечерта не прощава. 

 

Задава въпроси. 

Пари от болка. 

Моли и плака. 

Никой не отговори. 

 

Само дъждът тихо почука. 

От скука. 

Ще дойда тогава-

да дам прошка

и да превърна обичта си в капка. 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??