16.12.2010 г., 13:38 ч.

Ще дойде ден 

  Поезия » Бели стихове
723 0 0

Докоснати от ангели добри,
стоим смирени и си все мълчим,
в мълчание надеждата таим.
Ще дойде ден, все някой ден,
в който ден ще си бохем
и без да мислиш ток,  вода,
за телефона, който не звъни,
за хляб, храна, пари,
за теб, за твоите деца,
дори за утрешния ден.

Докоснати от ангели добри,
стоим си тихо и си все мълчим,
с тишина надеждата таим.
Ще дойде ден, все някой ден,
в който ден ще си бохем,
ще си щастлив, щастлив
от рая или ада ще звъниш -
тук има всичко и без пари
купуваш даже и мечти
и всеки ден ще бъдеш сит.

© Ели Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??