Вървя по пясъка,
парят стъпалата
частиците полепнали
горят
отгоре Слънцето,
обича изненади
прогонва сенките
под облаци едва пълзят.
Вълна събудена
лениво ме облива
издърпва пясъка,
иска да играй
връща се обратно
следите ми изтрива
изписва йероглифи
иди ги разгадай.
Сепвам се
и почвам да заривам
спомени и чувства,
парчета от любов
душата ми е болна
не искам да ги имам
на този бряг
ще ги оставя
до морския покров!
Юли,2019г
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов Всички права запазени