21.01.2006 г., 20:01 ч.

Ще го направиш ли? 

  Поезия
862 1 2

Ще го направиш ли?


Ще ме пазиш ли пак,
така както го правеше преди всичко?
Ще бъдеш ли пак с мен,
когато се радвам,
когато от болка искам да не съществувам?
Ще бъдеш ли пак в мене гласът,
който ми дава кураж?
Ще бъдеш ли пак аз,
ще бъдеш ли пак мой приятел?

...Или аз ще остана назад,
назад в безвремието!?

© Стихийно Бедствие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??