Jan 21, 2006, 8:01 PM

Ще го направиш ли? 

  Poetry
863 1 2

Ще го направиш ли?


Ще ме пазиш ли пак,
така както го правеше преди всичко?
Ще бъдеш ли пак с мен,
когато се радвам,
когато от болка искам да не съществувам?
Ще бъдеш ли пак в мене гласът,
който ми дава кураж?
Ще бъдеш ли пак аз,
ще бъдеш ли пак мой приятел?

...Или аз ще остана назад,
назад в безвремието!?

© Стихийно Бедствие All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??