2.07.2024 г., 15:51 ч.

Ще го направя после 

  Поезия » Философска
192 0 1

Сега? Ох, днес не мога,
но утре ще опитам.
Забравих, пак зает съм,
улисън в своя ритъм.
Във плен на битието
като роботи ходим,
а вечер с питието
в мислите си бродим.
Все времето не стига,
виновно е за всичко.
Ще го направя после,
изчакай ме мъничко...
И тъй минават дните,
забравяме мечтите.

© Мом Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Сонет за среща или за раздяла »

13 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??