8.07.2007 г., 22:49 ч.

Ще имам ли сили 

  Поезия
561 0 4
Ще имам ли сили да остана,
Да запазя себе си
За още една година отчаяние
И лутане в нищото?

Ще имам ли сили за още няколко удара?
Докато пресъхва чашата,
Докато съм още в съзнание -
Ще имам ли сили да се справя
                                      с мълчанието?

                                08.07.2007

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??