31.03.2010 г., 0:18 ч.

Ще избягам от теб 

  Поезия » Любовна
477 0 3

Ще избягам от теб, ще избягам от себе си!

Ще затворя решително всички врати!

Ще заключа и своите чувства!

Ще се гмурна в море - безразличие,

ще се скрия в пустиня безводна...

И ще бъда свободна!

Свободна от тебе, свободна от себе си!

Свободна от тази любов запленяваща.

Свободна - отново да тръгна към тебе

- влюбена и с любов покоряваща.

Вярна на своята женска природа -

свобода да жадувам

но, покорена, щастлива да бъда...

 

 

 

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво,Гена!Какви жени се раждат край Тунджа!Помниш ли ме?
  • По- добре се преструвай, че бягаш. Мъжете обичат леката съпротива. Показваш се в нова светлина, това е много хубаво! Браво!
  • Чудесно си го написала... на подобна вълна съм...
    Поздрави!
Предложения
: ??:??