10.03.2006 г., 10:44 ч.

Ще изстина 

  Поезия
940 0 9
Заспивам .. в своя вечен сън.. и утре ще съм само спомен един угаснал пламък.. едно име .. върху мраморния камък ! Все още тлея .. плахо но скоро ще съм пепел .. ще си замина.. но и в своя сън последен с усмивка на лицето... Ще изстина !


© Адриан Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??