Mar 10, 2006, 10:44 AM

Ще изстина 

  Poetry
941 0 9
Заспивам .. в своя вечен сън.. и утре ще съм само спомен един угаснал пламък.. едно име .. върху мраморния камък ! Все още тлея .. плахо но скоро ще съм пепел .. ще си замина.. но и в своя сън последен с усмивка на лицето... Ще изстина !


© Адриан Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??