11.11.2007 г., 18:03 ч.

Ще кажеш сбогом 

  Поезия » Любовна
864 1 6
Един ден,
може би,
ще дойде мигът на нашата раздяла...
Ще разбереш, че съм сгрешила...
Ще ме намразиш...
Ще кажеш сбогом на моето сърце,
ще ме изоставиш.

Ще кажеш сбогом
и сърцето ти ще плаче,
ще плаче вечно за изгубената страст
и за любовта, която ти отрече...
За любовта,
която ти отрече,
а аз мечтах...

Сълзи ще пълнят моите очи,
а ти ще гледаш
и ще те боли!
А аз ще чакам да се върнеш,
ще съм тук!

Ще кажеш сбогом,
може би,
но не сега...
...не сега,
когато слънце сгрява
нашите сърца!

Ще кажеш сбогом, може би...
...НО НЕ СЕГА!

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??