10.05.2008 г., 8:36 ч.

Ще ме потърсиш... 

  Поезия » Любовна
1088 0 44

Останал сам, ще ме потърсиш

в добрата песен на щурчето,

във залеза, до болка кървав,

прегърнал с нежна страст небето,

във всяка влюбена сирена,

в дъха свенлив на всяко цвете...

 

Дали все пак ще ме намериш

в прибоя тъжен на сърцето?...

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??