10 may 2008, 8:36

Ще ме потърсиш... 

  Poesía » De amor
1087 0 44

Останал сам, ще ме потърсиш

в добрата песен на щурчето,

във залеза, до болка кървав,

прегърнал с нежна страст небето,

във всяка влюбена сирена,

в дъха свенлив на всяко цвете...

 

Дали все пак ще ме намериш

в прибоя тъжен на сърцето?...

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??