Останал сам, ще ме потърсиш
в добрата песен на щурчето,
във залеза, до болка кървав,
прегърнал с нежна страст небето,
във всяка влюбена сирена,
в дъха свенлив на всяко цвете...
Дали все пак ще ме намериш
в прибоя тъжен на сърцето?...
© Вилдан Сефер All rights reserved.
Честит празник!