22.01.2023 г., 15:46 ч.

Ще ме приспи нощта 

  Поезия » Гражданска
293 0 0

Ще ме приспи нощта,

рухнаха всички идеали,

с болка пълен е света,

тук никой не те жали!

 

Ще ме приспи нощта,

слабите гледате да унижите,

бандити не ходят в съдилища,

а спокойно харчат си парите!

 

Ще ме приспи нощта,

честните смятате за луди,

тук процъфтява подлостта,

съвестта ви не се събуди!

 

Ще ме приспи нощта,

хората търпят това едвам,

няма край аморалността,

как от нея не ви е срам!?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??