Прости ми...
Непоканена пристигам...
Просто следвам порива
на Собствената си Душа...
Незнайно как...
Незнайно и защо...
Пред входа на Твоята Душа
се спирам...
Казват,Случайността не съществува...
Всичко предопределено е-
наричат го Съдба...
Ти,как мислиш?
Съгласен ли си с това?
Ще ме пуснеш ли...
В Душата ти да вляза...
Ще внимавам!
Обещавам!
Ще вляза тихо...
Боса...И на пръсти...
Просто ще се слея с теб...
С Безкрая...
Не се страхувай...
Моля те...
Обещавам!
Няма да те нараня...
С ръка не ще докосна никъде...
и абсолютно нищо...
Не бих си позволила...
Святата обител твоя
точно аз да оскверня...
Бавно и безшумно...
Само с мисъл...
Ще докосвам...
Белезите в твоята Душа...
Ще те лекувам мълчаливо...
С шепот на Любов и Доброта...
И когато стигна там-
в най-тъмното и скрито от света...
твое неприкосновено кътче-
ще спра и Просто ще блестя...
Ще остана...
Само колкото е нужно...
За да излекувам и пречистя...
ТВОЯТ ХРАМ НА ЛЮБОВТА
После тихо ще си тръгна...
Отнасяйки със себе си греха...
Ще ме пуснеш ли...
В Душата ти да вляза...
© Даниела Василева Всички права запазени