Няма да намериш друга като мен,
за теб никоя няма отдели
дори секунда от своя ден.
Само аз истински те обичах,
макар да знаех, че с теб
все проблеми си навличах.
Дадох ти живота и младостта си,
без да се замисля грам за гордостта си,
моето сърце без капка жал разби,
голяма дупка в него проби.
Никога не си ме заслужавал,
моята обич никога не си уважавал,
но след време ще страдаш и ти,
и твоето сърце от мъка ще се топи.
Ще ме търсиш под дърво и камък,
но от любовта ми няма да е останал дори пламък.
Щом искаш, сега си върви,
но моите думи добре запомни,
когато ме търсиш някой ден, за тях си спомни...
© Венета Всички права запазени