20.02.2014 г., 11:10 ч.

Ще ми мине 

  Поезия » Любовна
783 2 1

Лека нощ, моя тъжна звезда!

Сама съм, а така ми се обича.

Няма как сега да ти звъня.

Не бих понесла твойто безразличие.

 

Лека нощ, моя мисъл прекрасна!

Кажи ми, че мислиш за мен.

Вън небето е приказно ясно -

като надежда за идния ден.

 

Лека нощ, моя мъничка обич!

Още виждам твойте очи.

Наум те прегръщам  и стоплям.

На километри с мен поплачи.

 

Лека нощ, моя тиха надежда!

Без тебе е празна нощта.

Ще забърша сълзите небрежно

и ще ми мине... когато заспя.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??