16.03.2012 г., 23:35 ч.

Ще ми мине до утре 

  Поезия » Любовна
752 0 0

Сърцето си здраво стискам -
как после обратно да го поискам?
Сега не давам го за нищо,
а ти отново питаш ме "защо...?"
Отговор не ще получиш,
ако сам не го улучиш.

Сърцето в мен гори,
но не давам да тупти.
Гори, изгаря ме отвътре.
Но ще мине то до утре.

© Ис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??