26.08.2009 г., 15:16 ч.

Ще ми повярваш ли? 

  Поезия
569 0 3

Ще ми повярваш ли?

 

 

 

Ще те накарам да повярваш всичко,

но трябва само много да ми вярваш...

Ти вярваш ли, когато в теб се вричам?

Допускаш ли, че ти изневерявам?

 

Ще вярваш ли, когато кажа също,

че слънцето отново е изгряло,

а мракът още нежно те обгръща

и е заспало цялото ти тяло?

 

И ще ми вярваш ли, че съм до тебе,

когато всъщност – аз ще съм далече...

Ще ме почувстваш ли така потребен,

че да не можеш да живееш вече?

 

Ще ми повярваш ли? Е, закълни се!

Ще имаш всичко, с клетва щом поискаш.

И този свят – до днес почти измислен

ще се превърне в истински и искрен...

 

© Георги Ванчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??