25.04.2013 г., 12:23 ч.

Ще минават 

  Поезия » Философска
480 0 2

Ще минават години и време, и хора.

Някой ден ще сведа побеляла глава.

Ще налегне сърцето ми сива умора,

но пак ще осъмвам щастлив от това,

 

че съм бил на света, че съм любил и страдал,

че съм брулен от зли и добри суховей.

Дори и когато в безсилие изпадам,

нещо в мен все ще крещи и ще пей.

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??