29.03.2008 г., 0:22 ч.

Ще можеш ли? 

  Поезия » Любовна
823 0 16

Ако имам крила, ако в миг полетя,

ти ще можеш ли да ме последваш:

над гори и поля; над треви и цветя –

вместо въздух, мечти да загребваш?

 

Аз ще мога. Ти само опитай, литни –

без да чакам, два чифта крила ще измисля.

И през всички сезони – и в нощи, и в дни,

ще съм нова, различна. И истинска.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??