8.09.2009 г., 8:39 ч.

Ще ни липсваш 

  Поезия » Бели стихове
11245 1 4

 

Да се пенсионираш...

в живота идва миг такъв.

Човек живее и работи,

изминава своя трудов път.

 

Бързо с теб денят минава

в работа и в шеги.

Лесно с тебе се работи,

но и времето лети.

 

Знай, че ще ни липсваш,

че с тебе нещо си отива.

Но сега ще вдигнем тост

да бъдеш здрава, жива.

 

За теб от чашите ще пием,

лек да бъде пътят нов.

Желаем ти да си щастлива

и те изпращаме с любов.

 

Посветено на колежка, която днес се пенсионира.

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??