16.02.2017 г., 21:41 ч.

Ще обичам, колкото живея 

  Поезия » Свободен стих
601 2 7

За вътрешна хармония

нужни са капчици сън.

Надделей над алтруизма –

в огледалото го има и твоят образ...

 

Скромните погледи

насам-натам шарят,

ходят по паважа и се питат

дали по-голям е страхът...

 

 

 

© Слънчоглед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??