19.09.2006 г., 13:50 ч.

Ще помоля луната... 

  Поезия
741 0 16
Ще помоля луната и аз да прекрача,
този свят и това тъжно небе...
Тук, моя обич, ти все така си далече,
искам близо да бъда до тебе!
Слънце ще бъдеш, аз - облаче бяло,
със лъчи ще преминеш през мен!
Във красива дъга ще се сбъднем,
многоцветна и нежна на новият ден!
През нощта със звезди ме обкичвай,
не растат на небето цветя...
И все така с обич в мене извайвай,
най-красивата, цветна дъга...

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??