24.05.2008 г., 22:32 ч.

Ще превърна тялото ти във олтар 

  Поезия
776 0 7
 

Във храма ти проникнах мощно, без да питам,

и развъртях в екстаз кинжала на страстта,

иконите на еретиците ще сритам,

ще възцаря на меча свой властта!

 

 

И ще превърна тялото ти във олтар,

но не с молитви - с ласки ще се моля,

наместо свещи тебе ще разпалвам с жар,

не поп, а демон ще е мойта роля!

© Велизар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??